ETÄVASTAANOTTO

Etävastaanotto on toiminnassa ihmisten ja eläinten fysioterapiassa. Vastaanotolla on ääni ja kuva yhteys. Kun olet lähettänyt etävastaanottopyynnön ja toiveesi vastaanottoajan pituudesta (30-45-60min). Otan sinuun yhteyttä ja toimitan sinulle laskun. Todennetun maksusuorituksen jälkeen, otan sinuun yhteyttä haluamallasi tavalla, puhelimella tai sähköpostilla. Sovimme sinulle etävastaanottoajan. Sama ammattitaito ja vuosien työkokemus on myös nyt saatavillasi, mutta nyt etäpalveluna.

Mitä etävastaanottolla voidaan toteuttaa?

Akuuttihoidon fysioterapiaa haastatellen ja toiminnallisilla testeillä fysioterapeuttista diagnosointia täydentäen. Fysioterapeuttinen diagnosointini perustuu normaalilla lähivastaanotollanikin hyvin pitkälti haastatteluun ja oirekuvan kartoitukseen. Tutkimuksilla ja testeillä vain varmistan fysioterapeuttista diagnoosia eli toiminnallista diagnoosia. Sinulla on myös mahdollisuus saada akuutti tilanteen arviointia ja hoidon ohjausta fysioterapeuttisin keinoin. Liikeharjoittelun ohjaus onnistuu myös. Tarvittaessa kykenen arvioimaan mahdollisen jatkohoidon tarpeellisuutta.

Eläinfysioterapiasta alkutilanteen kartoitusta haastatellen ja toimintakykyä ja liikettä arvioiden kuva yhteyden kautta. Mahdollisuus samalla omistajan oppia kuntouttamaan koiraansa ohjauksen avulla. Käytössäni on omia koiria, joilla pystyn näyttämään erilaisia keinoja mm. Lievittää kipuja ja parantaa nivelten liikkuvuutta. Periaatteessa fysioterapian toteuttaminen on moninkeinoin mahdollista. Nyt toteuttajana toimii vain koiran omistaja fysioterapeutin ohjaamana. Nyt on myös sinulla mahdollisuus kehittyä koirasi lihashuollon ja kuntoutuksen asiantuntijaksi.

Hinnasto fysioterapeutin etävastaanotolle

Fysioterapia

  • 60min 60e
  • 45min 50e
  • 30min 40e

Eläinfysioterapia

  • 60min 50e
  • 45min 40e
  • 30min 35e

Eläinfysioterapiahinnat sis. alv. 24%

Ammatillista kriisiapua

Olen koulutukseltani myös lähihoitaja ja olen erikoistunut mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyöhön, josta minulla on monipuolista työkokemusta. Etävastaanottoni ovat myös käytettävissä edellä mainittuihin tilanteisiin liittyen. Nyt elämme kaikki Corona kriisin aikaa, joka esiintuo erilaisia asioita elämäämme. Tarvitsemme apua ja tukea tähän tilanteeseen. Kriisiapua etävastaanotolla. Hinnasto alhaalla.

  • 60min 80e
  • 45min 70e
  • 30min 55e

Etävastaanotoissa samat ajan varausehdot kuin normaaleissa lähivastaanotoissa.

Varaa etävastaanottoaika